Skivakantie Oostenrijk         

Welkom op skivakanties-oostenrijk.nl - Oad Reizen

De hele wereld is het speelveld van Oad Reizen geworden: van tropisch Mexico tot de Indonesische Archipel. Oad Reizen is actief in meer dan 60 vakantielanden van ScandinaviŽ tot Zuid-Afrika. Exotische zon- en strandvakanties, wintersport, actieve vakanties, stedentrips, cruises, excursie- en rondreizen boordevol cultuur, natuur en couleur locale: voor elk soort vakantie is Oad Reizen een sterk, vertrouwd ťn betrouwbaar merk, dat borg staat voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen.

Oad Reizen biedt wintersportreizen aan naar Andorra, Canada, Duitsland, Finland, Frankrijk, ItaliŽ, Noorwegen, Oostenrijk, TsjechiŽ, Zweden en Zwitserland.  Wintersport bestemming Oostenrijk
Wie aan wintersport denkt, denkt natuurlijk meteen aan Oostenrijk. Oostenrijk biedt werkelijk alles voor de veeleisende wintersporter. Of het nu gaat om zwarte afdalingen de gezellige aprŤs-ski, loipes, heerlijke zonneterrassen of gezellige pensions, Oostenrijk heeft het allemaal. Een keuze maken is niet gemakkelijk, want er komt geen einde aan de mooie landschappen en droomskigebieden.

Boek nu en geniet ook van de Oostenrijkse gezelligheid!